Ivoorkust
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
 NL  FR
Ivoorkust, onaangetast door het massatoerisme, staat garant voor een authentieke Afrika-ervaring. Van tropische regenwouden tot savannes, Ivoorkust heeft het allemaal. Laat je verrassen door Abidjan, de uniekste metropool van West-Afrika. Maar ook Yamoussoukro, de hoofdstad van Ivoorkust speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het land en voelt eigentijds aan. De fascinerende kustlijn van Grand Bassam brengt je tot rust terwijl het centrum van deze stad refereert naar de kolonisatie met prachtige architectuur als resultaat.  In Ivoorkust leven ongeveer 60 etnische groepen (Malinké, Senoufo, Lobi, Krou, Baoule, Akan,…), allen met hun eigen rituelen en gebruiken. Sommige stammen zijn bijzonder creatief en spelen een belangrijke rol in de evolutie van Afrikaanse kunst. De Ivorianen zullen je bijzonder warm onthalen en met plezier laten kennis maken met hun veelzijdig land.
Wanneer vertrekken?
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.