Botswana
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
Wanneer vertrekken?
 NL  FR
Voor de echte safariliefhebber voor wie het net iets meer mag zijn is Botswana een gedroomde bestemming. De grote trekpleister is en blijft de Okavango Delta, het grootste binnenlandse deltagebied ter wereld : vanuit Angola zoekt de Okavango-rivier zich een weg doorheen de Kalahari, en creëert zo een wirwar van waterkanalen, eilandjes en moerassen. Hier gaat u op verkenning per mokoro, een inheemse prauw. In het enige officiële wildpark Moremi Game Reserve ontdekt u een gevarieerd landschap met moerassen en droge savanne, waardoor u zowel wateractiviteiten als safari’s per 4x4 kunt ondernemen. In Chobe National Park zult u vooral geïmponeerd worden door grote kuddes olifanten. Houdt u van contrasten, vergeet dan ook de dorre, desolate Kalahari-woestijn of de bevreemdende Makgadikgadi-zoutpannen niet te ontdekken. Als afsluiter van uw trip eindigt u in schoonheid aan de Victoria Falls, eenvoudig bereikbaar vanuit Chobe. De meeste regen valt tussen december en maart, terwijl mei tot september droog, warm en zonnig is, met koude nachten.
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.