Burkina Faso
Wanneer vertrekken? Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
Op zoek naar een toegankelijke bestemming buiten de betreden paden? Burkina Faso, land van de glimlach waar de mensen altijd vriendelijk en los zijn, is eigenlijk een eenvoudig, ietwat vergeten maar vlot te bezoeken land. Als afstammelingen van een lange dynastie van keizers hebben de Burkinabe hun arme land zonder veel natuurlijke rijkdommen weten om te vormen tot een cultureel pareltje. Ondanks de steeds verder oprukkende woestijn bestaat het « land van integere mensen » in het Zuiden afwisselend uit savanne en bossen met gele acacia’s, heesters en weides waar paarden en schapen worden gekweekt. In het Noord-Oosten geven Peulherders hun kuddes zeboes te drinken aan de waterbassins in de duinen. In het Westen van het land tenslotte bevinden zich de rotsen van Banfora, een lieflijk landschap van watervallen, meren, rietsuikervelden en maanlandschappen met grillige rotspieken.
Reizen met privébegeleiding We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.