Noorden Zuiden
Ethiopië
Hoewel arm, zijn de Ethiopiërs een fier en zelfredzaam volk dat slechts een heel korte periode gekoloniseerd werd. In Ethiopië doorkruist u naast zanderige vlaktes ook de Abessijnse hoogvlakten, groen hoogland met valleien, watervallen, meren, bossen op de bergflanken en gras op de vlakte. In dit land, bevolkt door pelikanen, reuzenkrokodillen en nijlpaarden, werd Lucy, één van de oudste mensen, gevonden. Volgens de legende ging de vroegere keizerlijke dynastie terug op de relatie tussen koning Salomon en de koningin van Sheba, 3000 jaar geleden. Bezoek het Zuiden waar wilde stammen zoals de Karo, de Hamer, de Mursi …  de dienst uitmaken. Hier voelt u zich zoals Stanley zich moet gevoeld hebben. Snuif de Koptische cultuur op in de rotskerken en de eilandkloosters in het Noorden van het land en breng een bezoek aan de gelada-bavianen in het Simiengebergte: het is er zo groen dat je je amper in Ethiopië waant.
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.