Gambia
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Hotels
Wanneer vertrekken?
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.
Het West-Afrikaanse Gambia is een ideale bestemming voor een eerste kennismaking met zwart Afrika. Vlotte vluchtverbindingen vanuit Brussel zorgen ervoor dat u na 6 uur vliegen reeds op de luchthaven van de hoofdstad Banjul landt. De geringe afstanden in één van de kleinste landen van Afrika maken het bovendien mogelijk om in een korte periode heel wat Afrikaanse ervaringen op te doen. De schitterende zandstranden waarmee Gambia gezegend is alsook de exotische temperaturen het ganse jaar door geven het land terecht de titel ‘Smiling Coast of Africa’. Hier vindt u zowel tophotels à la Sheraton als charmante eco-lodges, ook in het binnenland. Gambia ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier waarlangs het land zich langs beide zijden uitstrekt. Langs deze levensader liggen Mandinka- en andere dorpjes verscholen, houden de meest diverse vogelsoorten hier hun biotoop in ondoordringbare mangroves, roepen chimpansees en andere apen u na en staren nijlpaarden u lui aan vanuit het water terwijl u geniet van een boottocht op de rivier. .