Kenia
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
Kenia is, samen met Tanzania, één van de meest populaire safaribestemmingen in Oost-Afrika, en terecht. In  Amboseli National Park geniet u van het mooiste uitzicht op de met eeuwige sneeuw bedekte Kilimanjaro. In het Masai Mara Game Reserve kunt u het hele jaar door uitstekend op safari. Hier speelt het natuurspektakel The Big Migration zich af waarbij jaarlijks grote kuddes gnoes en wildebeest in één grote stampende, snuivende massa de Mara-rivier oversteken, op zoek naar groenere oorden. Na uw safari kunt u heerlijk relaxen aan de witte zandstranden ten zuiden van Mombasa U kiest tussen een privésafari met uw eigen chauffeur/gids, of een groepssafari in internationaal gezelschap. Of waarom niet opteren voor een comfortabele fly-in, waarbij u zich van van lodge tot lodge laat vliegen?  . Kenia is het hele jaar een ideale safaribestemming. Enkel voor wat een strandverblijf te Mombasa  betreft zijn april en mei af te raden omwille van de regen. .
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.