Madagaskar
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.
Een land ter grootte van Frankrijk en de Benelux, neergeplant in de Indische Oceaan, als een brug tussen Afrika en Azië. Madagaskar blijft voor de meesten onder ons een hoogst mysterieuze reisbestemming. Het eiland brokkelde zo’n 40 miljoen jaar geleden los van Gondwanaland en ontwikkelde daardoor gedurende miljoenen jaren een unieke fauna en flora die voor 90% nergens anders dan op Madagaskar te vinden is. Het Rode Eiland – genoemd naar de roodbruine aarde die men er overal vindt – is verrassend divers gaande van bosrijke berggebieden in het Noorden, tropische regenwouden aan de Oostkust, spectaculaire karstrotsformaties en canyons in het centrale massief en woestijn in het Zuiden. Prachtige hagelwitte stranden, kristalheldere zeeën en kleine baobab-eilandjes omringen dit paradijs als een kostbaar parelsnoer. Statige baobabs, speelse lemuren, bonte kikkers, gekke kameleons, bombastische walvissen en gastvrije Malgassiërs heten u welkom in wat het laatste paradijs op aarde moet zijn. .