Marokko
Marokko is een land met een rijk verleden. In de 8e eeuw namen de Berbers - de oorspronkelijke bevolking - de godsdienst over van de binnendringende Arabische stammen, maar ze behielden hun eigen cultuur. Dit heeft geleid tot een boeiende mix van Afrikaanse, Arabische en Europese invloeden die tot op heden nog heel sterk aanwezig is in het land. De Marokkaanse geuren, kleuren en vormen alsook de puurheid en ongereptheid van de natuur in dit unieke land laten niemand onberoerd. Je wordt diep geraakt door de schoonheid van het land en door de gastvrijheid en vriendelijkheid van haar inwoners. Tegenover de levendigheid van keizerlijke steden zoals Marrakech staat de adembenemende rust, stilte en schoonheid van de woestijn of de bergen. Langs de rivierdalen bevinden zich oasen zoals de Draa en de Dadès Valleien, met hun uitgestrekte palmentuinen. De ontspannen manier van leven hier is ideaal om alles los te laten en gewoon … te genieten. Door de ligging aan twee zeeën en door de hoge barrières van de bergen kent Marokko een grote verscheidenheid aan klimaten met als gevolg enorm contrastrijke landschappen. Je kan het land het ganse jaar door bezoeken. In de zomer is het hoog in de bergen aangenaam koel. In de winter is het goed toeven in de Sahara en het Saghro gebergte. .
Wanneer vertrekken?
Gezinsreizen 4 Kids Reizen met privé begeleiding Avontuurlijke kampeervakanties Bestemmingsinformatie Mountainbiketochten Groepsreizen
Groen = optimaal / geel = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
Kuststreek Woestijn Bergen
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.