Mozambique
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
 NL  FR
Toen Vasco da Gama in 1498 rond Afrika voer, besliste hij om halt te houden bij Inhambane en werd hij bekoord door de schoonheid van deze vreedzame lagune die hij de naam « Terra de Boa Gente » gaf (Land van de mooie mensen). De Portugezen kwamen terug om hier hun handelspost te vestigen op de Route naar India. Als u op zoek bent naar een vakantie buiten de betreden paden, dan is Mozambique ongetwijfeld uw bestemming. Avonturiers vinden hier nog plekken waar de tijd bleef stil staan en routes die tegelijk verrassend en uitdagend zijn. Maar ook de vakantieganger op zoek naar absolute rust zal zijn gading vinden aan de kilometerslange paradijselijke stranden waar kristalhelder water flirt met de meest exotische witzandstranden. Voor liefhebbers van duiken, zeilen of vissen of wandelfanaten biedt Mozambique een brede waaier aan sportmogelijkheden. Gelukkig is Mozambique nog niet goed gekend bij het grote publiek : hierdoor heeft het land een authenticiteit weten te behouden en wordt u door de lokale bevolking als een persoonlijke gast ontvangen.
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.