Namibië
Een zee van rood zand langsheen de kustlijn,  verblindend witte zoutpannen in Etosha,  adembenemende landschappen  waar u ook kijkt,  desolate woestijnvlaktes en  indrukwekkende zandduinen  te Sossusvlei,   overgoten met een staalblauwe hemel : Namibië is een bestemming die u niet meer loslaat.  In Etosha National Park kunt u op safari op zoek naar giraffes, olifanten, zebra’s, en de roofdieren die zich in hun kielzog bewegen. Hier vindt u ook Afrika vermengd met Europese invloeden  in architectuur, kunst en gastronomie.  Namibië is een veilig land, dat u probleemloos op eigen houtje kunt doorkruisen. Dankzij het woestijnklimaat kunt u Namibië het hele jaar door verkennen. Van oktober tot april is het erg warm, van mei tot september geniet u van zonnige dagen, doch zijn de nachten koud. Van december tot maart kan een zeldzame regenbui vallen. In Swakopmund en langsheen de Atlantische kuststrook  is het ’ s ochtends vaak mistig. .
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.