Oeganda
Een safari door Oeganda is zoals Afrika in miniatuur bezoeken: u vindt het hier allemaal. Ondoordringbare jungle, bergtoppen met eeuwige sneeuw, donderende watervallen, uitgestrekte meren, terrassen op berghellingen, grasvlaktes, droge savannes, ondoordringbaar regenwoud, … kortom schoonheid waar u ook kijkt. Dit is een land van contrasten, een geografisch spektakel:  de westelijke Rift Valley, de Nijl (de langste rivier ter wereld), het ondoordringbare Bwindi-woud, het Victoria-meer, de legendarische Ruwenzori-bergketen, de Maan-bergen, het Ituri-woud. In een paar dagen kan u hier de meest vreemde wezens ter wereld zien:  baan u een weg door het regenwoud op zoek naar gorilla’s en chimpansees, ontmoet de shoebill-vogel in zijn moerasbiotoop, volg de sporen van de woudolifanten in het dichte groen, bezoek een Karamajong-stam of een Batwa-pigmeedorp. Voeg daarbij het wildleven van Oostelijk Afrika, de lachende bevolking, het tropisch fruit, de warme evenaarsdagen en de koele nachten en u begrijpt meteen waarom Oeganda steeds weer verrast en charmeert. .
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.