Rwanda
Omringd door Oeganda, Tanzania, Burundi en Congo, wordt Rwanda  gedomineerd door een centraal plateau met hoge bergketens en diepe valleien, wat het de naam “land van de duizend heuvels” verleent. Toeristische trekpleister bij uitstek blijven de berggorilla’s die in de grensstreek met Oeganda en Congo verblijven, in het gebied van de VIrunga-vulkaanketen. Een ontmoeting met deze primaten wordt ongetwijfeld a close encounter of the best kind! In het tropische bergregenwoud Nyungwe National Park leeft niet minder dan 25% van de Afrikaanse primatenpopulatie. Dankzij de hoge ligging beschikt Rwanda over een gematigd tropisch klimaat. In de bergen kan het een flink stuk kouder zijn dan in lagergelegen gebieden. .
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.