De vulkanische eilanden-archipel Sao Tome en Principe ligt in de Atlantische Oceaan voor de kusten van Gabon en Equatoriaal Guinea, net boven de Evenaar. Hier vind je oude koloniale architectuur uit de Portugese koloniale tijd afgewisseld met tropisch regenwoud, cacao- en koffieplantages, spectaculaire rotsformaties en exotische stranden zoals je ze vindt in de Indische en de Stille Oceaan. Een waar paradijs om te diepzeeduiken, te vissen, walvissen te spotten, vogels te observeren en met de boot langs de schilderachtige kustlijn te varen. Bovendien het ganse jaar door te bezoeken, met een temperatuur van ca. 30°C. Als je weg wil van het massatoerisme en nog eens een strand voor jezelf alleen wil, dan zijn Sao Tome en Principe ongetwijfeld the places to be !
Sao Tome & Principe
Wanneer vertrekken? Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Individuele reizen Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.