Tanzania
De magische wildernis van Tanzania blijft tot de verbeelding spreken: de diversiteit aan landschappen en wildleven zal  ook de meest ervaren Afrika-reiziger blijven verbazen. De uitgestrekte savannes in de Serengeti en de overweldigende schoonheid van de unieke Ngorongoro-krater behoren steevast tot de must sees. Ook de indrukwekkende Kilimanjaro, die zich via verschillende routes laat beklimmen,  blijft een trekpleister. Vergeet ook Lake Manyara niet, het mekka voor de vogelliefhebber en thuisbasis voor de boomklimmende leeuwen. In het noordelijke Tarangire waar het landschap gedomineerd wordt door baobabs,  zult u overweldigd worden door enorme kuddes olifanten en een rijk wildleven. Na uw safari kunt u relaxen aan de idyllische kust  bij Dar es Salaam, of op het specerijeneiland Zanzibar, waar parelwitte zandstranden u een heerlijk strandverblijf garanderen.
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.