Victoria Falls
De legendarische Victoria Falls blijft één van de grote trekpleisters in Zuidelijk Afrika, en terecht.  Dit wereldwonder vormt de natuurlijke grens tussen Zambia en Zimbabwe, en is ontstaan daar waar de Zambezi-rivier zich over 100m in een donderend geraas de diepte instort, en zo de Mosi-oa-Tunya creëert, The Smoke That Thunders. Aan de Victoria Falls geniet u van een brede waaier aan activiteiten : helikoptervluchten over de Falls, een cruise op de Zambezi-rivier, bungeejumpen vanop de brug over de Falls, wildwaterraften, paardrijden, kanovaren,  een olifantenrit, zijn slechts een greep uit het aanbod.  Qua accommodatie vindt u zowel in Zimbabwe als in Zambia een zeer divers aanbod : van stijlvolle koloniale hotels waar u de grandeur van weleer beleeft, tot  safarilodges in het Mosi-oa-Tunya National park  die u tal van activiteiten aanbieden.   Logeert u dichtbij de Falls, dan hoort u ongetwijfeld het geraas en ziet u de nevel vanop uw terras. De Victoria Falls kunt u  tevens perfect combineren met een safari in Botswana of een  verkenning van Zuid-Afrika.
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.