Zambia
Zambia, onaangetast door het massatoerisme,  staat garant voor een authentieke safari-ervaring . Het veelzijdige landschap met moerassen, wouden en rivieren en de Nationale Parken met een overvloed aan wild  bieden ook de ervaren en  meest veeleisende Afrika-kenner  een unieke belevenis.  Vergeet ook de Victoria Falls niet, die de natuurlijke grens met Zimbabwe vormen. In Zambia wordt u warm verwelkomd door de hartelijke bevolking met een rijke culturele traditie, die u tijdens uw verblijf zult ontdekken. Een brede waaier aan activiteiten staat u te wachten : nacht- en dagsafari’s in open 4x4, kanovaren, bootcruises, en natuurlijk de wandelsafari’s die in South Luangwa hun ontstaan vonden. De beste reistijd voor Zambia is van mei tot oktober : zo vermijdt u de regens  (december tot april) en de grote hitte (oktober –november)
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.