Cape Town enTuinroute KwaZulu-Natal Wildparken vanuit Johannesburg
Zuid-Afrika
Dat Zuid-Afrika de wereld in één land herbergt, zult u tijdens uw verkenning van dit veelzijdige land enkel beamen : ruige canyons, prachtige wijngaarden, uitstekende wildparken, heuvelachtige landschappen en de kosmopolitische hoofdstad Cape Town.  Safariliefhebbers hebben de keuze tussen een veelzijdig aanbod aan wildparken, verspreid over het hele land. Naast Kruger National Park kunt u in de aangrenzende privéwildparken terecht voor een authentieke safari-ervaring. Vanuit Cape Town kunt u de wijnlanden met Kaaps-Hollandse wijnboerderijen bezoeken, en uw verkenning verder zetten tot in Port Elizabeth, met onderweg hoogtepunten zoals Knysna, het Tsitsikamma-woud en de badplaats Plettenberg Bay. In de zuidelijker gelegen provincie KwaZulu-Natal kunt u een uitstekende safari in een privéwildpark combineren met de ontdekking van het tot werelderfgoed uitgeroepen iSimangaliso Wetland Park.  De eindeloze stranden aan de Indische Oceaan in Maputaland bieden het perfecte kader voor een ongedwongen strandverblijf. Dit uitgestrekte land kent verschillende klimaattypes, met de meeste regenval tussen oktober en maart, behalve wat de Tuinroute betreft.
Wanneer vertrekken?
Rondreizen per huurwagen Gezinsreizen 4Kids Lodge combinaties met tranfer Reizen met privébegeleiding Bestemmingsinformatie Begeleide groepsreizen Extensies
Groen = optimaal / oranje = goed te doen (wisselvallig klimaat) / rood = niet aan te raden
 NL  FR
We werken momenteel keihard aan een nieuwe website. Daarom zijn niet alle programma’s up to date. Contacteer ons voor de juiste progamma’s en prijzen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.