Tanzania 4 Kids

Familiereizen Met privébegeleiding Strandverlenging
 • West Kilimanjaro
 • Tarangire National Park
 • Lake Manyara National Park
 • Serengeti
 • Ngorongoro Conservation Area
 • Arusha

Tijdens een 8-daagse reis door Tanzania ga je samen met je ervaren ranger per jeep op zoek naar de Big Five in de beroemdste wildreservaten van Tanzania en verblijft hierbij in familievriendelijke lodges. Om de reis toch wat anders te maken hebben we een verblijf aan de voet van Afrika’s hoogste berg Kilimanjaro voorzien waar je te voet op safari trekt en een authentiek Masai-dorp bezoekt.

 • Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen
 • Verblijf in comfortabele tot zeer comfortabele lodges
 • Verblijf aan de voet van de Kilimanjaro berg
 • Safari te voet: een spannende belevenis !
 • Bezoek aan een authentiek Masai-dorp.
 • Verleng jullie reis met een exotisch strandverblijf op Zanzibar
x

Reisprogramma

 • Dagen 1 - 2

  Kilimanjaro - Kilimanjaro West (OLA)

  Bij aankomst op de luchthaven van Arusha word je  verwelkomd door de chauffeur-gids. Vertrek per 4x4 westwaarts naar de voet van Afrika’s hoogste berg vlakbij de grens met Kenia: de Kilimanjaro.

  Hier verblijf je 2 nachten in een luxueuze tent Kambi ya Tembo****, gelegen op een hoogvlakte met spectaculaire zichten over de Sinya-vlaktes en de berg Kilimanjaro.

  Dankzij haar ligging  op een hoogvlakte  geniet je vanuit je tent van spectaculaire zichten over de Sinya-vlaktes en de Kilimanjaro.

  Op dag 2 vertrek op safari per 4x4 in het gezelschap van je chauffeur-gids. Hij kent de Tanzaniaanse savannes, acacia-wouden en moerasgebieden als geen ander en is je ervaren partner om de dieren te helpen spotten. Door de ligging grenzend aan het Amboseli Reservaat vind je hier veel olifanten. Je gaat ook even te voet op safari en bezoekt een authentiek Masai-dorp.

   

 • Dag 3

  Kilimanjaro West - Tarangire National Park (OLA)

   

  Vroeg ontbijt en vertrek naar het Tarangire National Park. Onderweg is een picknicklunch voorzien. ‘s Namiddags ontdek je de eigenheid van dit ongewone nationale park tijdens een boeiende safari. De alomtegenwoordige oeroude baobabbomen geven het een bijna prehistorische uitstraling. Wist je dat Tarangire de grootste olifantenpopulatie van gans Tanzania telt ?

  Overnachting in Burunge Tented Camp ****, deluxe tent.

 • Dag 4

  Tarangire - Lake Manyara - Karatu (OLA)

  Vandaag trek je naar Lake Manyara (picknicklunch voorzien op een plek met panoramisch uitzicht). Langs het meer valt heel wat wildleven-activiteit waar te nemen. Houd je verrekijker in de aanslag en zoek naar de boomklimmende leeuwen, apen, nijlpaarden en uiteraard de flamingo’s die zo typisch zijn voor deze regio.

  ‘s Namiddags neem je je intrek in Karatu, een klein stadje omringd door koffieplantages en dé uitvalsbasis om de Ngrongoro-krater te bezoeken.

  Geniet van het zwembad tijdens je verblijf in Ngorongoro Farmhouse **** (standaardkamer).

 • Dagen 5 - 6

  Karatu - Serengeti National Park (OLA)

  Door schitterende landschappen rijd je vandaag naar Tanzania’s grootste wildreservaat, het Serengeti National Park. Na de lunch vertrek je per 4x4 op safari.

  Je verblijft 2 nachten in Kati Kati Tented Camp***, comfortabele canvas tent. (1apr-25mei: Serengeti Sopa Lodge).

  Op dag 6 ganse dag safari in Serengeti op zoek naar de Big Five. In augustus ben je hier gegarandeerd getuige van de Grote Migratie, een waar spektakel van de natuur.

 • Dag 7

  Serengeti National Park - Ngorongoro Conservation Area - Karatu (OLA)

  Deze namiddag daal je af in de unieke Ngorongoro-krater. Op weg naar dit gebied is een picknicklunch voorzien. In de krater, ook wel de Ark van Noah genoemd, leven grote kuddes zebra’s en wildebeesten naast leeuwen, zwarte neushoorns en heel wat vogelsoorten. Dagelijks dalen de Masaï de groene heuvels af met hun vee . De krater is de grootste ingestorte vulkaan ter wereld.

  Verblijf in Ngorongoro Farmhouse****, standaard kamer.

 • Dag 8

  Ngorongoro Conservation Area - Arusha (O)

  Terugkeer naar Arusha. Je kan terug naar huis vliegen. Wij raden je aan om van hieruit door te vliegen naar Zanzibar (1 uurtje) en een paar dagen uit te rusten aan de exotische stranden op dit magische specerijen-eiland.

Tanzania 4 Kids (TZAIN002)
is beschikbaar vanaf 3550,00 EUR

Dates Prijs per persoon in een dubbele kamer Toeslag in SINGLE KAMER (K1) Red. kind -16j op aparte kamer (DK16KA) Red. kind -16j op kamer ouders (DK16KO)
26/05/22 - 31/10/22 3 705 530 -765 -1 210
01/11/22 - 14/12/22 3 550 335 -700 -1 090
15/12/22 - 31/12/22 3 675 530 -730 -1 175