Victoria Falls Explorer

Low Budget Luxe Met privébegeleiding Privéreizen
 • Victoria Falls
 • Victoria Falls

Tijdens deze extensie verken je de Victoria Falls, onderneem je één van de vele activiteiten die er aangeboden worden, en logeer je in de accommodatie van je keuze.

 • Geniet van een begeleide Tour of the Falls,  waarbij u in het regenwoud vanop verschillende uitkijkposten de Falls overschouwt.
 • Kies uit  het ruime aanbod aan activiteiten : ga wildwaterraften of kanovaren, onderneem een cruise op de Zambezi, overschouw de Victoria Falls vanuit de lucht per helikopter, of waag u aan een rit op een olifant.
 • Ga vanuit uw lodge op safari in het Mosi-oa-Tunya National Park
x

Reisprogramma

 • Dagen 1 - 2

  Victoria Falls

  Bij aankomst te Victoria Falls, transfer naar je lodge of hotel naar keuze. Verblijf van 2 nachten in:

  Budget versie : Bayete Guest Lodge***/*, standaard kamer, b&b. Deze aangename guesthouse bevindt zich in een residentiële wijk van Victoria Falls.

  Standaard versie : Ilala Lodge****, standaard kamer, b&b. Deze aangename lodge met uitstekend restaurant bevindt zich op wandelafstand van het centrum en de Falls.

  Superior versie :  Victoria Falls Hotel*****, central deluxe kamer, b&b.

  In deze “Grande Dame “ baadt je in de Victoriaanse grandeur en charme van weleer, en beschikt over een privéwandelpad naar de Victoria Falls.

  Deluxe versie : Elephant Camp*****, deluxe tent  met plungepool, privéterras, bad en binnen-en buitendouche,  vol pension, lokale dranken, 2x transfers naar de Falls inclusief.

  Dit luxententenkamp bevindt zich op een privéconcessie en biedt schitterende vergezichten over de omgeving.

  Tijdens je verblijf verken je de Victoria Falls, en onderneem je één van de vele activiteiten die in de buurt mogelijk zijn. We geven je graag meer informatie.

 • Dag 3

  Victoria Falls

  Transfer naar de luchthaven voor je retourvlucht.